23.05.2019

Депутатите от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева: Кандидатите на ГЕРБ за евродепутати са гаранция за успешното развитие на страната

Последователната политика на правителството на Бойко Борисов и успешната работа на евродепутатите от ГЕРБ са гаранция за европейското развитие на страната. Това заяви по време на среща в село Садовец народният представител от ГЕРБ Владислав Николов. Той подчерта, че благодарение на европейската солидарност и правилната посока, която следва  управлението на ГЕРБ, се строят пътища, които привличат инвестиции, бизнес средата се подобрява, а работните места се увеличават.

Владислав Николови и народният представител Ралица Добрева призоваха хората да бъдат активни на евроизборите тази неделя.

„За периода от членството на България в ЕС до 2018 г. в сектор земеделие са насочени евросубсидии в размер на 1,5 млрд. лева. Благодарение на тези инвестиции секторът се развива и модернизира, а за региона това е от изключителна важност“, добави Ралица Добрева.

Народните представители уточниха, че Европейският съюз е най-доброто място за реализация на бизнес начинания. Според тях младите хора в България все по-често виждат своята успешна реализация в родните си места.

„Кандидатите на ГЕРБ са гаранция за успешното развитие на страната, защото знаят как да отстояват интересите на всеки български гражданин“ , заявиха Ралица Добрева и Владислав Николов.

 

< Назад