27.11.2018

Депутатът от ГЕРБ Васил Цветков проведе приемни в община Божурище

Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков проведе приемен ден в град Божурище и селата Храбърско и Пролеша.

Първата приемна депутатът проведе в офиса на ГЕРБ в гр. Божурище. Гражданите на общината задаваха въпроси както от политически характер, свързани с политическата обстановка и стабилността в страната, предстоящите догодина европейски и местни избори, така и чисто битови въпроси, касаещи конкретни случаи като наскоро изгорелия блок в града.

Втората приемна на Васил Цветков се проведе в кметството на село Храбърско. Тук гражданите поставиха въпроси предимно от местно значение, свързани с бездомните кучета в селото и зачестилите проблеми с ЧЕЗ. На срещата присъства и общинският ръководител на ГЕРБ – Божурище и кмет на община Божурище Георги Димов.

Последната приемна на народният представител се проведе в залата на НЧ „Светлина 1924 г.”  в село Пролеша. Тук гражданите поставиха пред депутата проблема с липсата на канализационно - отводнителна система. По техните думи при всеки проливен дъжд, заради спецификата на терена, част от септичните ями преливат в дворовете на хората.

Народният представител пое ангажимент за съдействие при разрешаването на поставените въпроси от жителите на община Божурище.

 

 

 

 

< Назад