31.03.2020

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев осигурява безплатна храна за старозагорските полицаи, съпровождащи камионите по „зеления коридор“

От днес полицаите от ОД на МВР - Стара Загора, които ежедневно съпровождат тежкотоварните автомобили по т.нар. „зелен кородор“, получават безплатна храна. Това стана благодарение на народния представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев, който над 10 години е работил в системата на МВР и е член на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. Ежедневно близо 20 служители на реда от ОД на МВР - Стара Загора са ангажирани с конвоирането на камионите по "зеления коридор". До този момент те не са имали осигурена храна, но след намесата на Манев те ще получават такава. Храната е осигурена с лични средства на депутата и ще бъде доставяна на полицаите по същия начин, по който се доставя и на колегите им на контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на областните градове.

Това не е първият благороден жест на народния представител от Стара Загора във връзка с усложнената обстановка от разпространението на коронавируса у нас. Наскоро с негово съдействие и с това на председателя на Българската федерация по Ушу и Кунг-фу Йордан Петков на Националния оперативен щаб и МЗ бяха предоставени безвъзмездно две големи и модерни надуваеми палатки, които при нужда могат да се използват за настаняване на пациенти или за други дейности.

 

 

< Назад