16.05.2018

Депутатът Младен Шишков присъства на първа копка на ремонта на площада в гр. Раковски

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков присъства на първа копка на обект: "Благоустрояване на централен площад в кв. „Ген. Николаево“, гр. Раковски, община Раковски". Благоустрояването обхваща площадното пространство пред църквата „Пресвето сърце Иисусово“, читалище „Св. Св. Кирил и Методий“ и зоната пред сградата на общината в кв. „Генерал Николаево“, гр. Раковски.

Целта на проекта е осигуряване на устойчив и динамичен градски център с подобрени качества на живот и нова социална среда, чрез нови зелени и пространствени решения и физическо обновяване на централната градска част.

Площта на разработката е 7700м2, а .конкретни цели са: Създаване на обновена градска среда; Подобряване и увеличаване на зелената система в централната градска част; Осигуряване на достъпна среда за хората с увреждания и социализирането им; Създаване на зона за отдих, както и реновиране настилките.

Пред жителите на Раковски Младен Шишков сподели, че местната власт никога не е поставяла разграничителна линия между жителите на отделните квартали на града, както и между жителите на кметствата в общината. Както и предходното управление, така и сегашния кмет Павел Гуджеров и неговия екип, полагат огромни усилия градът и общината да придобият наистина европейски вид. По думите му никога не е съществувало разграничение между кварталите и настоящият проект го доказва, развенчавайки митовете, които се носят в публичното пространство години наред, увери Шишков.

 

 

< Назад