18.10.2015

Депутатът Евгени Стоев: Стефан Бранзелов има ясни и изпълними планове как да съживи Златарица

Повече от 100 човека се събраха в местността „Черничките“ в Златарица, където бе даден курбан за здраве на местните жители. Събитието бе организирано от кандидата за кмет на ГЕРБ Стефан Бранзелов и неговия екип.

Специално, за да подкрепят Стефан Бранзелов, в Златарица пристигнаха народните представители Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, както и Деян Хаджийски – координатор в ГЕРБ.

„Гласувайте за Стефан Бранзелов, за да има видими резултати и в община Златарица. Нека тя придобие вида на общините, в които управлява ГЕРБ. В неделя гласувайте с номер 5 в бюлетината – за Бранзелов, за кандидатите за общински съветници в листата на ГЕРБ и за кандидатите за кметове в населените места. Всички те са личности с доказани професионални качества и активна гражданска позиция, които достойно ще работят за развитието на Златарица“. Това заяви народният представител инж. Клавдия Ганчева пред насъбралите се жители на Златарица.

Нека хората да гласуват масово, призова депутатът Евгени Стоев. Само така може да бъде преодолян контролирания и купен вот, категоричен е Стоев, който подчерта, че страхът в Златарица е голям. „В тъмната стаичка обаче само вие сте тези, които вземат решението“, каза народният представител. Той заяви, че ръководството на ГЕРБ и народните представители стоят твърдо зад кандидатурата на младия икономист Бранзелов и ако той управлява община Златарица, винаги ще може да разчита на тяхната подкрепа. „Много се радвам, че Бранзелов има ясни, конкретни и изпълними планове за това как да съживи родното си място. В момента Златарица е община със затихващи функции, а има потенциал, който не е използван“.

< Назад