11.07.2018

Депутатът Даниела Димитрова се срещна с жители на квартал „Иглика“ в Добрич

Народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова проведе среща с жители на квартал „Игликa”. Срещата бе организирана от Матей Петров, живеещ в квартала и член на организацията на Старейшини ГЕРБ.

С депутата гражданите споделиха част от своите проблеми, eдин от които е липсата на автобусен транспорт в района. Оказва се, че има изградена автобусна спирка, но на нея автобуси не спират. Жителите на квартала предложиха проблемът да се реши като се промени маршрутът на линия 304 и микробусът да минава край кв. „Иглика“. Така те ще имат удобен транспорт до автогарата, кооперативния пазар, до градския парк, болницата и жп гарата.
Жителите на „Иглика“ разказаха, че от години в квартала тротоарите се рушат, пешеходците няма къде да вървят, няма улично осветление и липсва квартален магазин за хранителни стоки. 
По информация на председателя на Общинския съвет Иво Пенчев, местният парламент е решил да се отдадат на търг две места в района за изграждане на търговски обекти.
Жителите на квартала споделиха с народния представител нуждата от нова детска площадка и повече места за отдих в квартала.

< Назад