05.02.2019

Депутатът д-р Христо Грудев се срещна с ръководствата на клубните структури на Младежи, Жени, Предприемачи и Старейшини ГЕРБ в Асеновград

Народният представител д-р Христо Грудев проведе организационна среща с ръководствата на клубните структури на  МГЕРБ с ръководител Димитър Терзиев, ЖГЕРБ – Живка Георгиев, ПГЕРБ – Иван Дечев и СГЕРБ – Борислав Радославов в Асеновград. На нея бяха обсъдени отчетите за свършената работа от структурите за изминалата година, както и предложения за нови инициативи.  Присъстващите на срещата поговориха с д-р Грудев за съставите на секционните комисии, както и  за предстоящите Евроизбори.
„Необходимо е да убедим колкото се може повече хора във важността на предстоящите избори за Европейски парламент. Нека повече хора да знаят за това, какво е свършено в държавата, постигнатото от правителството на Бойко Борисов, за усвоените средства от еврофондовете, каза д-р Грудев. Той допълни, че поставените ангажименти в началото на мандата са изпълнени и може смело да се каже, че управлението на държавата е стабилно, има ръста на инвестициите и България става все по-привлекателно място за живот и бизнес. Затова Грудев призова всеки да се похвали със свършеното и да мотивира хората да излязат да гласуват.„Ежемесечните срещи на Старейшини помагат връзката между нас да не се къса. Ще продължим да помагаме и да участваме в живота на ГЕРБ – Асеновград, ще направим всичко, за да мотивираме хората си да отидат да гласуват, гарантира по време на срещата Борислав Радославов.
За повече активност в работата на младежката организация на ГЕРБ – Асеновград пък призова общинският клубен ръководител Димитър Терзиев. Той допълни, че посещенията  на младежи в Европарламента и Народното събрание и срещите с депутати са много добър стимул и ще  мотивира  младите хора да работят по-активно  и с повече ентусиазъм за по-добрите резултати на изборите.От своя страна предприемачите също гарантираха, че ще впрегнат своите усилия като работодатели на много хора, да ги убедят в направеното, в постигнатото от правителството, в добрия инвестиционен климат в страната и ще работят за това, повече хора да отидат да дадат своя глас.
„Трябва да работим по места, по квартали, в близки срещи с хората. Имам наблюдение от работата си и обиколките си из областта, че община Асеновград се управлява слабо, дълговете растат и хората са недоволни от ситуацията в общината. Трябва да използваме това недоволство и да им показваме добрите примери с общини, ръководени от ГЕРБ. Там нещата наистина са коренно различни и те се променят видимо, бе категорична и Живка Георгиева от ЖГЕРБ – Асеновград.
В заключение д-р Грудев изрази надежда, че всички структури на ГЕРБ в Асеновград ще работят обединени за общата кауза – спечелване на Евровота и местните избори.

< Назад