09.06.2024

Деница Сачева: Добрич заслужава силно представителство в Народното събрание и ЕП

„Гласувах, за да може Добрич да има силно представителство в Народното събрание и Европейския парламент. Трябва да спрем поредицата от избори, да направим опит да съставим стабилно правителство и България да продължи европейския си път на развитие“. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 8 МИР-Добрич Деница Сачева след като упражни правото си на глас в СУ „П.Р. Славейков“ в областния град.

 

По думите й България трябва да бъде сред водещите държави както на Балканите, така и в ЕС. За целта следващите парламент и управление трябва да поставят силен акцент върху политиките за образование и за развитие на пазара на труда.

 

Сачева призова повече хора да излязат да гласуват, защото бездействието не работи при демокрацията. „Това не е позиция. Не е начин на да накажеш политиците, нито да изразиш разочарование. Всеки, който иска да има отношение към живота и съдбата си, трябва да бъде активен. Когато по-малко хора отидат да гласуват, това на практика е бламиране на демокрацията“, заяви областният координатор за Добрич. Тя допълни, че е важно да убедим повече хора да отидат до урните, защото само така можем да продължим да живеем демократично и свободно.

 

< Назад