28.04.2017

Делегация от китайски инвеститори пристига на посещение в България

Делегация от китайски инвеститори идва на посещение в страната. Те ще участват в организираното от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков първо национално събитие в Европейския съюз (ЕС), в подкрепа на наскоро лансираната инициатива на Европейската комисия „ЕС-Китай 2018 - година на туризма“.

 

Конференцията „ЕС-Китай 2018 - година на туризма и нови възможности за инвестиции за българския туристически сектор“ ще представи България като успешна дестинация за бизнес и туризъм и цели да срещне българския и китайския туристически бранш, както и представители на местните власти и бизнеса и да създаде възможности за нови потенциални китайски инвестиции в страната.

 

Форумът се провежда в партньорство с Европейската туристическа комисия и Българо-Китайската асоциация за развитие на бизнеса. В рамките на визитата е предвидено китайските инвеститори да посетят няколко български града, за да се запознаят с възможностите за инвестиции и отдих в страната.

 

Събитието ще се проведе на 28 април (петък) 2017г., в бизнес център Капитал Форт (зала Ню Йорк), от 09:30 до 15:30 часа.

 

< Назад