25.10.2019

Даниела Дариткова: С кмет инж. Иван Панайотов от ГЕРБ Пазарджик ще има по-добро бъдеще

На голям концерт в ДКТ “Константин Величков“ в Пазарджик бе представен кандидатът за кмет от ГЕРБ инж. Иван Панайотов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места в общината. Специален гост бе председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

„ПП ГЕРБ се изгради преди повече от 10 години като алтернатива на всички останали партии. Искахме да бъдем партия, която функционира в интерес на хората и във времето го постигаме. Градихме България, имахме воля да я променяме и това се вижда. Вярвам, че затова хората ни даваха доверието си през всичките тези години. Нашата сила е, че сме близо до хората, чуваме техния глас и носим отговорност. Тази отговорност  ни дава право да искаме вашето доверие, да търсим справедливост. Затова справедливо е в Пазарджик най-голямата политическа партия да има свой кандидат за кмет и се надяваме да получи вашата подкрепа, защото той ще донесе промяната“, заяви пред пълната зала д-р Дариткова. По думите й най-важното за един успешен кмет е да е почтен човек. „Инж. Панахотов е натрупал доверие и авторитет и смятам, че има всички качества за да управлява успешно Пазарджик и общината“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ. Тя отбеляза, че ГЕРБ иска да спечели властта, за да работи в интерес на хората и да промени Пазарджик.

„Тази промяна можете да я донесете вие с вашия  избор и с отговорното си поведение на 27 октомври. Новото бъдеще на Пазарджик ще бъде донесено с номер 43 в интегралната бюлетина“, каза още Даниела Дариткова.

„Г-н Панайотов е отговориен и почтен човек - професионалист. Поемайки управлението на община Пазарджик, той ще изведе общината на челно място в страната“, посочи зам.-министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева

„Изборите на 27 октомври са много важни! Пазарджик и жителите на селата  трябва силно да кажат „НЕ“ на всеки един опит да бъдат манипулирани избиратели, да продължи сегашната практика на корупция и безхаберие. А това може да стане единствено с победа на ГЕРБ в Община Пазарджик и формиране на силно мнозинство от общински съветници. Искам да поздравя нашите приятели от СДС  за подкрепата през този месец на тежка кампания. Убеден съм, че пазарджиклии ще покажат своята мъдрост и разум, че вече са претеглили всички кандидати и са избрали най-добрия, най-честния, най-почтения и най-кадърния, а това е кандидатът на ГЕРБ - Иван Панайотов“, заяви областният координатор на ПП ГЕРБ в Пазарджик и кандидат за общински съветник Найден Шопов. Той благодари  за подкрепата на СДС и КТ „Подкрепа“ в този труден месец на кампания.

“В неделя правим много важен избор. Избор между застоя, в който се намираме, и промяната, която ние предлагаме. Ние предлагаме едно просто нещо - добро управление. Управление, подчинено на правилата и законите. Почтено управление, което може да носи отговорност, което има доверието на гражданите и държавата. Това е единственият начин, по който можем да превърнем града и селата в по-добро място за живееме, да задържим хората тук, да стигнем там, където ни е мастото – при най-развиващите се общини в България. Община Пазарджик може и заслужава много повече“ , заяви от сцената кандидатът на ГЕРБ  за кмет на Пазарджик инж. Иван Панайотов.

Листата на ГЕРБ от кандидати за общински съветници е съставена от силни, почтени и честни кандидати. Те бяха представени пред хората в залата. Официални гости на събитието бяха още народните представители от ПП ГЕРБ Пазарджик Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова.

 

< Назад