03.12.2019

Да бъде изграден път до с. Смоличано поискаха граждани по време на приемна на депутата Кирил Калфин

„Сходни са проблемите и казусите, които гражданите поставят по време на приемните дни. Голяма част от хората имат лични проблеми, които идват да споделят и да поискат съдействие, където има възможност – помагам.“ Това коментира след провеждане на приемния си ден народният представител от ГЕРБ Кирил Калфин. По време на регулярната приемна Калфин се срещна с жители на Кюстендил и региона.

 

„Има и граждани, които идват за съдействие по обществен интерес. Такъв казус бе поставен по време на днешната приемна от гражданин на с. Смоличано. Касае се за изграждането на път до населеното място, защото този в момента е черен. Разговарях с директора на Областно пътно управление и имаме заявка, че това може да се случи“, коментира още Кирил Калфин.

 

По време на приемната граждани поставиха на вниманието на народния представител от ГЕРБ наследствени и имотни казуси, по които Калфин даде юридически съвети. Той коментира също, че гражданите, които идват да търсят съдействие са от различни политически сили. „Не правя разлика кой от каква политическа сила е, за да дойде тук, значи има нужда да сподели проблем и да потърси съдействие“, категоричен бе Кирил Калфин.

 

 

< Назад