20.06.2017

Д-р Христо Грудев от ГЕРБ проведе открита приемна в Куклен

Народният представител се срещна с жители на общината в заседателната зала на общинската  администрация. На срещата присъстваха още кметът на община Куклен Мария Белчева, председателят на Общинския съвет от ГЕРБ Пламен Гошев, общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Куклен Борислав Аргиров и кметът на село Гълъбово Мария Пешева. Като основен проблем, който беше поставен, бе  инвестиционното намерение на частен инвеститор да изгражда на територията на индустриална зона Куклен - инсенератор. По този проблем  стана ясно, че позицията на всички общински съветници, както и на гражданите на общината, е, че НЕ желаят такъв обект да бъде строен в границите на Куклен.  По думите на присъстващите екологичната обстановка в Общината  и сега е силно затруднена от  КЦМ и Агрия. Хората споделиха, че  и чисто морално обществото не приема изграждането на инсенератор.
Д-р  Христо Грудев пое ангажимента да предаде документацията и да запознае компетентните органи с проблема. Той заяви,че ще настоява жителите да общината да получат  отговор от съответните министерства по този казус. Народният представител бе категоричен, че дори и законът да предлага възможност този проект да бъде осъществен, инвеститорът би следвало да се съобрази с хората и да не тръгва "на нож“ с тях.
По време на срещата бе засегнат и друг проблем – този  с бездомните кучета.
Д-р Грудев увери, че с приемането на изменението на закона за лова, кучета със съответни белези, ще могат да бъдат обстрелвани.

< Назад