07.04.2017

Д-р Даниела Дариткова поздрави работещите в системата на здравеопазването по случай Световния ден на здравето

Областният координатор на Жени ГЕРБ-Смолян д-р Даниела Дариткова изпрати поздравление по случай Световния ден на здравето – 7 април. В писмото си Дариткова поздравява работещите в системата на здравеопазването като им пожелава да бъдат здрави, защото само който се е борил да върне живота и здравето на хората, знае каква ценност са.

„Пожелавам ви и много сили да следвате мисията на своя живот. Пожелавам ви да не срещате неблагодарност и лошо отношение. Пожелавам да сте на висотата на професията, която практикувате, защото без усилията на всички – лекари, зъболекари, фармацевти, лекарски асистенти, медицински сестри, акушерки, лаборанти, рехабилитатори, зъботехници – е немислимо функционирането на здравната система, дори подсигурена с най-модерната техника. Дано получите благодарността на пациентите и имате сили да продължите да упражнявате с висок професионализъм своята дейност! Дано има млади хора, които да ни следват, защото всички сме посветени на хуманността!“, отбелязва още Дариткова.

В края на поздравлението тя подчертава, че практикуващите медици са важни, затова е голям дългът й като политик към всички тях, защото заслужават  по- добри условия за работа.

< Назад