28.07.2020

Цветомир Паунов в Пазарджик: Симпатизантите на ГЕРБ в страната са категорични – оставка и служебен кабинет не трябва да има

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна в Пазарджик с общинските ръководители на структурите във Велинград, Септември, Пазарджик, Пещера, Брацигово, Белово, Ракитово. Участниците в партийното събрание обсъдиха актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите частични избори за кмет на общините Септември и Стрелча.

„Всички процеси през последния месец трябва да ни мобилизират. Няма от какво да се срамуваме. Дори напротив – направеното от ГЕРБ се вижда във всяко населено място. През последните 10 години България се преобрази и хората го виждат. Затова бъдете близко до тях. Правителството работи активно по редица стратегически проекти, които ще имат сериозно отражение върху бъдещето на нашите деца. Разказвайте на гражданите за всичко това, защото в последно време дезинформацията е един от най-сериозните проблеми на нашето общество“, заяви Паунов.

„Прави впечатление, че протестите се използват от голям брой компрометирани в политическия живот през последните години лица. Те разчитат на късата памет на хората, но за щастие всички те помнят какви бяха последиците за държавата при управлението на въпросните полицити“, коментира административният секретар на ГЕРБ. Той сподели, че обиколките му в страната са показали, че членовете и симпатизантите на ГЕРБ са категорични в две неща – не искат правителството да подава оставка и да се съставя служебен кабинет, което би означавало хаос и реваншизъм от страна на президента.

ГЕРБ започва усилена подготовка за частичните местни избори, които трябва да се проведат в 24 населени места в страната, като сред тях са и общините Септември и Стрелча. „Организацията на ГЕРБ в Пазарджик има огромен потенциал и вярвам в доброто представяне на партията на вота. Не бива обаче да се съсредоточаваме единствено върху частичните избори, трябва да мислим и как да развиваме структурите и да привличаме млади хора“, посочи в заключение административният секретар на ГЕРБ.

На срещата присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, областният секретар на партията Гинче Караминова ,както и представители на ЖГЕРБ и МГЕРБ.

 

< Назад