15.05.2019

Цветанов във Велико Търново: С работеща местна и изпълнителна власт и спобобни евродепутати – няма непостижими цели

Правителството на Бойко Борисов направи необратим процеса по изграждането на АМ „Хемус“. 1.35 млрд. лв. целеви средства са вече в сметката на МРРБ благодарение на добрата работа на парвителството и високата събираемост на приходите. Друг приоритет на управлението на ГЕРБ е отсечката от Русе до Велико Търново, защото добрите пътища са ключ за развитието на всеки регион. Знаете, че се работи и по изграждането на мост, свързващ при Свищов нашата страна с румънската. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред близо 4000 души по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ за област Велико Търново, на което беше представена листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори.

„Благодаря на кметовете на общини, общинските съветници, всички членове на структурите и симпатизантите на ГЕРБ от цялата област. Трябва да сме много откровени и всеки от нас да даде реална оценка на 26 май за свършеното от представителите на местната, законодателната, изпълнителната власт и от нашите представители в ЕП“, каза още Цветан Цветанов пред препълнената голяма зала на Двореца на културата и спорта в старата ни столица. По думите на Цветан Цветанов с работеща местна и изпълнителна власт и спобобни евродепутати – няма непостижими цели. Той припомни, че преди три години, когато ГЕРБ беше в опозиция, трасето на „Хемус“ бе преместено и то трябваше да заобиколи Велико Търново. „Благодаря на кмета Даниел Панов, защото заедно успяхме да извоюваме това трасе да бъде препроектирано и пътят да минава само на 13 км оттук“, обясни Цветанов.

„Благодаря на силните кметове на ГЕРБ от региона. Работим изключително добре с всички представители на местната власт, защото от подобрената инфраструктура и среда за живот се възползват всички граждани – без значение от партийната им принадлежност“, заяви Цветанов, давайки за пример отличното сътрудничество с кмета на Свищов.

„На тези избори ще си направим и генералната репетиция за предстоящия местен вот. На евроизборите ще покажем реалната сила на ГЕРБ“, подчерта още пред хилядите търновци и жители на областта Цветан Цветанов.

„Всички български граждани, които са съпричастни към бъдещето на страната си и искат европейското развитие на България да продължи –  нека гласуват с номер 12 в бюлетината за най-добрия отбор на ГЕРБ и СДС, призова Цветан Цветанов.

Представянето на листата във Велико Търново се проведе в ДКС „Васил Левски” в града и на него присъстваха кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев,  Андрей Новаков, Ева Майдел и Илия Лазаров. Събитието уважи и председателят на СДС Румен Христов, както и областното ръководство на СДС – В. Търново.  Сред хилядите в  залата бяха още народните представители от ГЕРБ – Велико Търново Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова, Станислав Стоянов, кметът на старата столица Даниел Панов, кметове и  общински съветници от региона.

< Назад