14.05.2019

Цветан Цветанов в Русе: Мария Габриел е безупречен професионалист и достоен водач на нашата листа

Нека да гласуваме с номер 12 в бюлетината на 26 май, за да може ГЕРБ да вкара 7 или 8 евродепутати в следващия ЕП. Вярвам, че с помощта на всички вас след 12 дни ще се поздравим с 12-ата поредна победа. Това каза тази вечер председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам. – председател на партията Цветан Цветанов, който участва в представянето на листата за европейските избори на ГЕРБ и СДС. Централното събитие на ГЕРБ от предизборната кампания в Русенска област се проведе в Голямата зала на Доходното здание. Там бяха водачът на листата Мария Габриел, Андрей Новаков, Ева Майдел и Александър Йорданов. Сред близо 700 –те в залата бяха още народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Андриан Райков, общински съветници и др.

„12 години ни направиха много по – силни, много по – мобилизирани и успяхме да помогнем на България да се развива“, заяви председателят на националния предизборен щаб.

По думите му Мария Габриел е безупречен професионалист и достоен водач на листата на ГЕРБ и СДС за изборите. „При обсъждането на нейната номинация за комисар правителството и премиерът Бойко Борисов получиха подкрепа от всички  политически семейства и Мария стана един от най – успешните еврокомисари“, отчете Цветанов. Той изтъкна и приноса на Андрей Новаков и Ева Майдел, за да бъдат защитени интересите на България в Европейския съюз.

Цветан Цветанов благодари на всички кметове на общини, на населени места и общински съветници, защото по думите му те са преобразили градовете и селата по начин, за който хората са си мечтали.

Зам. – председателят на ПП ГЕРБ призова членовете и симпатизантите на политическата сила в следващите 12 дни до края на предизборната кампания да дадат всичко от себе си. „Днес повече отвсякога се нуждаем евродепутатите от България да бъдат единни в ЕП, а нашите кандидати от ГЕРБ ще работят именно затова“, завърши Цветанов.

 

 

< Назад