24.11.2018

Цветан Цветанов ще открие третия национален форум на Предприемачи ГЕРБ „Предприемачество. Развитие. Перспективи“ в Поморие на 24 ноември

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще открие на 24 ноември 2018 г. (събота) в 13.30 часа третия национален форум на Предприемачи ГЕРБ „Предприемачество. Развитие. Перспективи“. Събитието ще се проведе в Гранд Хотел Поморие в гр. Поморие. Форумът се организира съвместно от ПГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

В рамките на събитието Цветан Цветанов ще изнесе и лекция на тема „Политически и икономически процеси в България и Европа“. В откриването на конференцията ще участват и кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, председателят на ПГЕРБ Валя Чилова, областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, кметът на Поморие Иван Алексиев и представителят на Фондация “Ханс Зайдел” за България Богдан Мирчев.

Гост-лектори на форума ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и международен секретар на ПГЕРБ Ева Майдел, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, зам.-министърът на образованието Таня Михайлова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, председателят на УС на Фонд на фондовете Мартин Дановски и икономистът Лъчезар Богданов.

 

< Назад