03.11.2018

Цветан Цветанов ще открие седмата политическа академия на Жени ГЕРБ във Велинград на 3 ноември

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще открие на 3 ноември 2018 г. (събота) в 9.00 часа седмата политическа академия на Жени ГЕРБ „Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста на присъединяването на Западните Балкани“. Форумът ще се проведе в хотел „Двореца“ във Велинград на 3 и 4 ноември. Събитието се организира съвместно от Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“.

В рамките на форума председателят на ПГ на ГЕРБ ще изнесе лекция на тема „България – територия на сигурност и свързаност. Управленската програма на ПП ГЕРБ – национална политика с четиригодишен хоризонт и посока Западни Балкани“.

В официалното откриването на събитието ще участват и председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова и областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов. Гост-лектори на форума са министърът на вътрешните работи Младен Маринов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и зам.-председател на групата на ЕНП в ЕП д-р Андрей Ковачев, представителят на Фондация „Конрад Аденауер” за България Торстен Гайслер, Максим Бенвенисти от УС на Организацята на евреите в България „Шалом”, политологът Антон Тодоров, както и социалният антрополог Харалан Александров.

 

< Назад