08.04.2019

Цветан Цветанов се срещна с актива на ГЕРБ във Велики Преслав

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна днес с актива на партията във Велики Преслав (област Шумен). На събитието присъстваха и кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, както и народните представители от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров и Румен Генов.

Пред всички присъстващи на срещата Цветан Цветанов изказа своята увереност, че на предстоящите Европейски избори ПП ГЕРБ ще се представи отлично. Той допълни, че това ще даде възможност на партията да проведе спокойно подготовката за местния вот.

По думите на Цветанов в БСП има тежки вътрешнопартийни проблеми и именно желанието на Корнелия Нинова да ги прикрие я кара да бъде толкова агресивна спрямо ГЕРБ. „Важно е обаче да се знае, че победата на ГЕРБ на европейските избори ще направи процеса на разпад в БСП необратим“, обясни той.

„Местните избори са изключително важни, защото именно местната власт е гръбнакът на държавното управление. Ето защо правителството не дели общините на „наши“ и „ваши“. Заради тази грижа на правителството за българските региони и европейската солидарност, българските населени места се модернизират и добиват европейски облик. От подобрената среда за живот се възползват всички граждани, не само членовете на ГЕРБ“, каза още Цветанов. В тази връзка той призова актива на ГЕРБ да се бори с фалшивите новини на БСП чрез непрекъснати срещи с хората, на които да се разясняват всички успехи и политики на правителството. „За предстоящите европейски избори трябва да разгърнем информационна кампания, която да е насочена към показването на всички ползи от членството на България в ЕС и положителния ефект от европейската солидарност. Наскоро ЕП одобри рекордно висок европейски бюджет за България от 18 млрд. лв. Тези средства ще отидат за регионално развитие, инфраструктура, околна среда и заетост“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов бе категоричен, че състоянието на партийните структури на ГЕРБ в Шуменска област е добро и те са готови за европейските и местните избори тази година.

 

< Назад