16.06.2016

Цветан Цветанов към ЖГЕРБ: Най-силният отбор е този на ГЕРБ

Трябва да имате самочувствие, защото сте част от най-силния отбор - отборът на ГЕРБ. Вие сте важен фактор за съществуването на ГЕРБ. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 40 дами от женската организация на ГЕРБ от десетте общини в област Смолян. Те бяха на посещение в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ-Смолян Даниела Дариткова. Цветанов благодари на представителките на Жени ГЕРБ за инициативността и за грижата, която полагат за развитие на организацията.

На срещата присъстваха зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева, председателят на Жени ГЕРБ и народен представител Ирена Соколова, председателят на правната комисия Данаил Кирилов, зам.-председателят на правната комисия Десислава Атанасова и народният представител Снежана Дукова

Дамите от женската организация на ГЕРБ имаха възможност да се запознаят отблизо с дейността на парламента и  обсъдиха с депутатите от ГЕРБ въпроси, свързани със законодателството и политиката.

< Назад