22.09.2016

Цветан Цветанов и Даниел Панов бяха сред първите политици, които се включиха в тържествената Света Литургия по повод Деня на Независимостта

Председателят на  Парламентарната група на ГЕРБ  и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на тържествената Света Литургия  във Велико Търново, която се отслужва в църквата „Св. 40 мъченици“ по повод 108-та годишнина от обявяването на българската Независимост. Цветанов, който е избран от великотърновския район, е официален гост на националните чествания на 22 септември, чийто център е старата столица.

За поредна година Цветан Цветанов, заедно с великотърновския кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов бяха сред първите политици, които пристигнаха в светинята още в началото на ранната празнична служба. Те бяха придружавани от народните представители Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, председателя на ВТОбС Венцислав Спирдонов и общински съветници от най-голямата група в местния парламет -ГЕРБ. Към тях се присъедини и зам.-председателят на парламента Димитър Главчев.

 

 

< Назад