25.10.2016

Цецка Цачева в Елхово: Ще работя за образована и просперираща нация, която живее в спокойна и сигурна държава

С вицеадмирал Пламен Манушев се срещаме всеки ден с хора от всички населени места на страната, за да чуят лично от нас какви ще бъдат приоритетите ни като президент и вицепрезидент на България. Нуждаем се от разумна политика за бъдещето на страната. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Елхово. „Ние ще работим за продължаването на активната и балансирана външна политика на България, основана на националния интерес. Нужно ни е вашето доверие, за да гарантираме работата на институциите в интерес на всички български граждани. Подкрепете ни с номер 17 в бюлетината“, призова хората Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че постигнатото от ГЕРБ и премиера Бойко Борисов в последните десет години е в интерес на всички българи, не само на тези, които симпатизират на партията. „Усилията на правителството на Бойко Борисов срещат подкрепата на всички активни български граждани. Всички виждате как се развиват регионите в страната – има подобрена инфраструктура, ремонтират се училища и читалища, строят се детски градини, Националната програма за безвъзмездно саниране на жилищата на хората се изпълнява в цялата страна“, каза Цецка Цачева.

Като свой приоритет Цачева заяви насърчаването на образователната реформа. „Като президент ще работя за образована и просперираща нация, която живее в сигурна и спокойна държава“, подчерта Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев бе категоричен, че Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията. „България не трябва да губи посоката си на европейско развитие. Нашето бъдеще е заедно с другите европейски народи“, каза той.

По думите му е важно да се гарантира отговорното опазване на границите на страната. „Благодарение на усилията на правителството и лично на премиера Борисов Европа обърна внимание на сигурността на външната европейска граница. Българската армия вече има право да участва в охраната на границата ни, виждате, че се изгражда и възпиращото съоръжение на границата с Турция.  Допринесохме активно за създаването на Европейската агенция за гранична и брегова охрана, която бе открита в България“, обясни кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

< Назад