23.10.2021

Борис Шейтановр МГЕРБ-Сливен: „Хаджи Димитър“ е произведението, което всеки сливналия и българин трябва да знае

Табели с всички 12 куплета на стихотворението „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев са поставени по пътеката за „Халката“ над Сливен. Инициативата е на Младежката организация на ГЕРБ Сливен и е по случай празника на града – 26 октомври – Димитровден. В монтирането на табелите, заедно с част от младежите, се включи и кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Борис Шейтанов, който е с преференция 103 от листата с номер 32.
„Това е едно от любимите ми стихотворения. „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев е произведението, което всеки сливналия и българин трябва да знае. Целта на тази наша инициатива е да може хората, когато се изкачват по пътеката към емблематичното за нашия град скално образувание "Халката", да се вдъхновяват и да се гордеят със Сливен и личностите родени тук“, каза Борис Шейтанов.
Младежите бяха категорични, че хората, които са срещнали по пътя си към „Халката“, са реагирали позитивно и с удовлетворение за инициативата.
“Областната организация на МГЕРБ – Сливен е сред най-активните в страната. Трябва да продължим да работим със същата увереност заедно, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Младите хора трябва да са активни и в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-доброто бъдеще родината ни и родния край“, каза още Борис Шейтанов.
Това е поредната инициатива, която реализират от МГЕРБ Сливен. Те призоваха всеки, който желае да се присъедини към тях в следващи събития.

Цялото събитие е достъпно тук – https://www.youtube.com/watch?v=hCMt84uceEE

Видеото можете да видите и във Facebook – https://www.facebook.com/gerb.sliven

< Назад