05.09.2022

Бойко Борисов в Благоевград : За 6 месеца Петков се превърна в най-бързо пенсионираният пермиер

Няма нещо, което да не сме направили в Благоевград - басейни, игрища, зали, мостове и тунели.
Стягайте се и доказвайте! От тези избори, по-лесни за ГЕРБ не е имало. Това каза по време на откриването на предизборната кампания в Благоевград лидерът на ГЕРБ  Бойко Борисов.

"Толкова години нямахме опозиция и се разглезихме. „Промяната“ се скъсаха да крадат и ги пенсионираха. За 6 месеца Кирил Петков се превърна в най-бързо пенсионирания премиер. За 6 месеца от него се отказаха и в партията му, и коалиционните му партньори, и създателят му Румен Радев!", подчерта Борисов.

Той подчерта, че предишните управляващи са спрели пътните строежи, а вече две години има пълен застой в строителството на инфраструктурни обекти.

Борисов сравни цените на основните хранителни продукти, горивата и електрическата енергия при управлението на ГЕРБ и при управлението на Промяната, където са в пъти по-високи.

Той припомни, че правителството на промяната е теглило всяка седмица по 500 млн. лв. нов заем. "Тръгнаха си и казаха, че имали милиард излишък. Те не разплащат на болници, общини, задържат ги. Като имате, защо не се разплатихте?!", попита Борисов.

"1 млрд. лв. ще отидат за избори. Всеки ден някой излиза и казва „с тези няма да управлява“. Вие не цените парите. Това са парите на хората, това са парите за „Струма“. Нека проявим разум! С хората трябва да говорим как народът, заедно, с работа да излезе от кризата, подчерта лидерът на ГЕРБ.

< Назад