12.06.2022

Бойко Борисов: Най-добрата актуализация на бюджета е оставка на това правителство

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на това правителство! Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти на партията във Велико Търново.
"Ако не се беше случила „промяната“, днес АМ Хемус до Търново, щеше да е на чакъл", подчерта Борисов.
Според него актуализацията на бюджета само ще отвори липси в държавата – без пари за саниране, за докторите, за учителите, за МВР. "Управляващите искат да си купят една група хора – пенсионерите, и да отидат на избори", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира, че с актуализацията управляващите ще оставят по 40 хиляди дълг на всяко дете в България.
Борисоя подчерта, че липсата на инфраструктура и тунел обрича Търново и региона на нулев просперитет. "Управляващите обещаха 4 магистрали и 5 моста. Къде са тези магистрали, които щяха да построят само от парите от кражби?, попита Бойко Борисов.

"Знаете ли къде са машините за гласуване? Така ни измамиха всички. Аз съм „за” смесеното гласуване - който иска да гласува с машини, който иска с хартиени бюлетини. Това е демокрацията", каза още лидерът на ГЕРБ.

Той каза, че вярва в думите на Слави Трифонов, че не могат да бъдат да предадени хората, които стоят зад теб.
"Не можеш да ги пазаруваш, както прави Кирил Петков. Пред очите на медиите той се пазари да купи десетки хиляди гласове", категоричен е лидерът на ГЕРБ.

 

< Назад