22.05.2019

Асим Адемов в с. Борино: Истински толерантната партия в България е ГЕРБ

„Аз  съм един обикновен български учител, който е отдал целия си житейски път на това да обучава децата на любов към словото, към българския език, към българските автори. Докато нямаше ГЕРБ в тези региони не можеше да се говори за европейски проекти, но сега е различно. Истински толерантната партия в България е ГЕРБ. Аз  съм един скромен пример за това“, каза кандидатът за евродепутат с номер 4 в листата на ГЕРБ и СДС за евровота Асим Адемов по време на среща с жители на с. Борино. Заедно с него бяха и кандидатите за членове на ЕП Андрей Новаков и Марин Захариев, бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

По думите на Андрей Новаков хората в Борино имат две достатъчно сериозни причини да гласуват. Първата - заради Марин Захариев, който е от Смолян и когото познават от години. Втората - заради Асим Адемов, който е мюсюлманин като повечето жители на общината.

Според Марин Захариев предстоящият вот е избор за европейското развитие на България. Той припомни, че докато при БСП спират европейските фондове за България, при ГЕРБ няма спряно нито едно евро. По думите му в Европа вече не гледат на нас като на една малка страна. „В наше лице виждат предвидимост, ясни правила и хора, които умеят да управляват качествено европроекти“, допълни Захариев.

 

 

< Назад