22.05.2019

Андрей Новаков в Доспат: Никой не е правил толкова много за България колкото ГЕРБ и затова заслужаваме да сме победители на изборите

Пакетът „Мобилност“ не бе приет благодарение на българските евродепутати. Ние, от ГЕРБ, винаги сме били отговорни и не сме изпускали самолета си. Това каза кандидатът за евродепутат Андрей Новаков по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Доспат.

Заедно с него в срещата участваха кандидатите за членове на ЕП Асим Адемов и Марин Захариев, а също така бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

Новаков изтъкна, че за България никой никога не е направил повече, отколкото ГЕРБ - и затова партията трябва да е първа политическа сила на вота.

Асим Адемов благодари на партия ГЕРБ, че му е дала възможност през последните две години да бъде от нейния отбор в Европейския парламент.
„Дадохме своя принос в Европа да се чува гласът на България. Бойко Борисов е с огромен авторитет в ЕС. Еврокомисарят ни е изключително авторитетна личност. Имах възможността да работя с прекрасни колеги. Шестимата бяхме един сплотен отбор“, отбеляза Адемов.

„Имаме много постижения във всички области. Но аз като учител с гордост мога да кажа – безпрецедентни инвестиции в сферата на образованието бяха направени от правителството на Бойко Борисов“, посочи Асим Адемов.

Според Марин Захариев още с влизането в града се вижда, че европейските средства са достигнали до Доспат.  „Трябва гордо да покажем това, което сме постигнали и не трябва да предаваме първенството на БСП. Сега е моментът да покажем, че сме с победителите, да направим и генерална репетиция за местния вот есента“, каза  Захариев.

„Радвам се, че предавам щафетата на най-силния отбор. Уверен съм, че на 26 май ще се поздравим с победата“, подчерта бившият евродепутат Владимир Уручев.

 

< Назад