23.10.2019

Албена Георгиева, член на общинското ръководство на ГЕРБ – Видин: Местните избори са най – сложните избори и отговорността на секционните комисии е голяма

В предизборната кампания кандидатът ни за кмет на община Видин Огнян Ценков и кандидатите за общински съветници на партията провеждат постоянни срещи с хората. Стремежът ни е да разговаряме с жителите на всяко едно от населените места в община Видин. Убедени сме, че най – добрата кампания е тази, в която кандидатите застават с лицето си пред хората. Водим истински жив диалог, не обясняваме идеите си само от телевизионните екрани и чрез интервюта в медиите. Вие, членовете на ГЕРБ – Видин, както и всички наши симпатизанти, сте посланици на идеите и приоритетите, които имаме за развитието на община Видин. Срещнахме се с повече от 2000 жители на общината ни през изминалите дни на кампанията. Чрез вас се надяваме да достигнем до още хиляди наши съграждани. Това каза Албена Георгиева, член на общинското ръководство на ГЕРБ – Видин, която проведе серия от срещи с членовете на секционните избирателни комисии от квотата на ПП ГЕРБ. Георгиева подчерта колко е важно секционните избирателни комисии да бъдат компетентни и запознати с изискванията на Изборния кодекс. „Местните избори са най – сложните избори за администриране и вашата отговорност е голяма. Винаги сме провеждали допълнително обучение за членовете на секционните избирателни комисии от квотата на ПП ГЕРБ. Това е начинът да бъде намерен компетентен отговор на въпросите, които имате вие, за да изпълнявате спокойно задълженията си в изборния ден”, каза още Албена Георгиева.

В организираните от общинското ръководство на ГЕРБ – Видин обучения, се включиха над 300 членове на секционните избирателни комисии от квотата на партията.

< Назад