22.09.2020

АКТИВЪТ НА ПП ГЕРБ – ВРАЦА СТАРТИРА СРЕЩИ С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛАТА И КВАРТАЛИТЕ В ОБЩИНАТА

Решените проблеми и новите предизвикателства в селата и кварталите на община Враца ще бъдат дискутирани от актива на ПП ГЕРБ с жителите в поредица от срещи. Общинският ръководител Малина Николова, кметът на община Враца Калин Каменов, общинските съветници от групата на ГЕРБ и членове на общинското ръководство ще се срещнат с кметовете на населени места и жителите на Мраморен в 09.00 ч., Голямо Пещене в 10.00 ч., Баница в 11.00 ч. на 23 септември, 2020 г. В наместничествата в Оходен и Мало Пещене срещите ще се проведат от 12.00 ч. и 13.00 ч. в същия ден.

Активът на ПП ГЕРБ работи за развитието на населените места, изпълнявайки инфраструктурни и социални проекти чрез финансиране от държавния и общинския бюджет. Средствата са насочени за реконструкция на амортизираната водопроводна мрежа, ремонт на общинските пътища и уличната мрежа, ликвидирането на нерегламентирани сметища, изграждане на детски площадки и места за отдих, подновяване на уличното осветление и ремонт на сгради с обществено предназначение.

Приоритетите за развитие на населените места се определят от кметовете, наместниците и хората в селата и кварталите. Програмите на местните и  регионални власти, както и на правителството за реализиране на приоритетите обобщават и осъществяват желанията на хората по места.

< Назад