21.10.2019

Адриана Асенова, кандидат за кмет на село Покрайна от ПП ГЕРБ: Имаме смелост, желание и воля за работа

За мен е гордост, че заставам пред вас заедно с този екип, че съм част от отбора, воден от Огнян Ценков. Че в кандидатската ни листа за общински съветници двама от кандидатите са от Покрайна – д-р Емил Мушанов и Марин Маринов. Всички тези хора са показали какво могат – дейни, енергични, искрени. Виждате младите хора в листата на ГЕРБ, които са тук с нас. Знаете как работи областният управител г-жа Албена Георгиева, която е наш скъп гост. Отборът на ГЕРБ е отборът на победителите. Това каза кандидатът за кмет на село Покрайна от ПП ГЕРБ Адриана Асенова, която получи силната подкрепа на своите съселяни. „Отново някои говорят, че с 40-50 лв. те ще решат, за кого ние да дадем гласа си. Нашият глас е безценен. С него ние решаваме дали улиците ни да са чисти, осветени и асфалтирани, дали децата ни да играят на нови и безопасни детски площадки, дали читалището ни да бъде ремонтирано, за да съхраняваме и показваме богатствата на нашия фолклор. Убедена съм, че ще ни подкрепите с номер 43 в бюлетината, защото всички ние имаме смелост, желание и воля да работим за нашата община, за всяко населено място в нея, за село Покрайна”, каза още Адриана Асенова.

„Най-лесно е, когато в предизборната кампания критикуваш другите. Критикуваш ги за това, че са работили. Понякога критикуващите забравят, че от 15-20 години удобно са се настанили в Общинския съвет. Забравят, че една от най-важните думи в политиката е думата „отговорност”, че тази дума трябва да бъде изпълнена със съдържание. Обидно е, когато за да останеш във властта, хулиш собствения си град. За мен, за нас Видин е най-красивото място на света. Затова ние няма да губим времето си, критикувайки другите. Още повече, когато те не са свършили нищо полезно за общината. Отчетохме какво сме постигнали през изминалите 4 години. Имаме много работа и се нуждаем от вашата подкрепа и доверие, за да продължим”, каза в село Покрайна кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. Заедно с него пред жителите на селото застанаха и кандидатите за общински съветници на партията – д-р Емил Мушанов, Марин Маринов, Десислава Димитрова, Анна Маринова, Янита Каменова, Венци Пасков и Иван Цолов.

„Познаваме Адриана Асенова, знаем колко всеотдаен и трудолюбив човек е тя. С какъв ентусиазъм и хъс ръководи читалището ни. На нея можем да разчитаме в делник и празник. Познаваме и Огнян Ценков. Най-важното за нас е един кмет да държи на думата си, да знае, че „казана дума е хвърлен камък”. Аз и моето семейство, моите близки сме направили своя избор. Ще подкрепим Адриана Асенова и Огнян Ценков, както и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ. Просто е – на 27 октомври три пъти ще изберем номер 43 в бюлетината”, каза жител на село Покрайна.

< Назад