13.12.2018

ГЕРБ-Пирдоп подкрепи благотворителна коледна среща

Структурата на ГЕРБ в Пирдоп подкрепи благотворителна коледна среща. На нея присъстваха над 100 членове и симпатизанти на партията.  Гости на събитието бяха и народните представители от ГЕРБ – София област Валентин Милушев и Васил Цветков, областният координатор на Предприемачи ГЕРБ - София област Александър Боев, кметовете на Божурище Георги Димов, на Копривщица Генчо Герданов и на село Душанци Валентин Петров, общинските ръководители на ГЕРБ от общините Антон, Челопеч и Мирково, директори на местните гимназии, както и представители на бизнеса.

След проведен благотворителен търг и изложба -  базар на предмети, предоставени от трите средни училища в гр. Пирдоп и от организационния секретар на ГЕРБ в Пирдоп Георги Чобанов, беше събрана сумата от 1800 лв. Средствата ще бъдат предоставени и разделени по равно на трима талантливи ученика в неравностойно положение – по един от всяко училище.

„Общинското ръководство на ГЕРБ-Пирдоп благодари на областното ръководство на ГЕРБ за оказаната подкрепа. Благодарим също така и на всички, взели участие в търга и в благотворителния базар. Заедно показахме, че доброто съществува!”, бяха думите на общинския ръководител на ГЕРБ в гр. Пирдоп Донка Бикова.

 

< Назад