26.09.2022

„Фланер“ вдигна Купата на МГЕРБ – Стара Загора по минифутбол

Горещи спортни страсти предизвика 11-ият турнир по минифутбол за Купата на МГЕРБ – Стара Загора, който се проведе на 24 и 25 септември на стадион „Трейс Арена“. В надпреварата участваха 13 отбора. Срещите преминаха в духа на феърплей и финалът заслужено спечели „Фланер“.  Отборът получи Купата от Емил Трифонов, кандидат за народен представител от ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район.  На второ място се класираха състезателите на „Мираж“. Трофеят им връчи кандидатът за депутат от коалицията Александър Кьосев. Трети са „Тренто“, които взеха своята награда от арх. Мартин Паскалев – четвърти в листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС.

Областният координатор на младежката структура на ГЕРБ Милен Димитров поздрави участниците и им благодари, че превръщат Стара Загора в още по-футболен град.

На церемонията по награждаването присъстваха още областният координатор на ГЕРБ Радостин Танев, кандидатът за народен представител от коалицията Тодор Тодоров и старозагорският общински съветник от ГЕРБ – СДС инж. Динко Михайлов.

< Назад